Jewelry is a treasure that lasts from one generation to another.

- Dana Seng
Juwelier Buntinx vindt zijn oorsprong in 1898 in het Limburgse Gruitrode. Nadat Veerle in 2002 de zaak overnam van haar ouders was daarmee ook de vierde generatie ingezet.

Over Juwelier Buntinx.

Bij ons vind je een gevarieerde collectie met stuk voor stuk vlotte, trendy en stijlvolle juwelen en uurwerken voor zowel dames, heren als kinderen én voor elke leeftijdsklasse.

Door ondervinding en de aankoop van juwelen op basis van een jarenlange samenwerking met topmerken, kunnen we je in volle vertrouwen waardevolle juwelen aanbieden aan eerlijke prijzen.

We verkopen duidelijke wekkers en tijdloze weerstations. Je kan bij ons steeds terecht voor alle herstellingen van juwelen en uurwerken.

Onze geschiedenis.

1898

Jan Arnold Buntinx, fotograaf en uurwerkmaker start met de zaak op ons huidig adres en verkoopt klokken, wekkers en zakuurwerken.

1941

Martinus Buntinx, ook uurwerkmaker treedt in zijn vaders voetsporen en start hierbij ook nog een groothandel in uurwerkonderdelen. Stilaan krijgt de juwelierszaak vorm.

1968

Jan Buntinx, uurwerkmaker en zijn vrouw Gerda zetten aanvankelijk de groothandel in onderdelen verder, maar leggen zich meer toe op de juwelierszaak zelf.

2002

Veerle Buntinx, uurwerkmaker neemt de zaak over van haar ouders en daarmee is de vierde generatie een feit.

Wil je graag ongestoord komen kiezen? Dit kan enkel op donderdag mits afspraak!

Juwelier Buntinx

Ophovenstraat 22
3670 Oudsbergen (Gruitrode)
BE 0705.791.893

Contactgegevens