Forever never ends.

Een trouwring is hét symbool bij uitstek dat de verbintenis tussen twee mensen weergeeft. Geven jullie binnenkort het jawoord, dan ben je vast op zoek naar de perfecte trouwringen.

D’EUXX.

Design 100% ‘Made in Belgium’. Passie voor kwaliteit en schoonheid in een geweldig design.

Laat je inspireren door prachtige modellen, stuk voor stuk met de hand afgewerkt met passie voor het vak . Een uniek resultaat in verschillende afwerkingen en kleuren. Moderne designs die speciaal zijn. Mat, blinkend of gehamerd, de d’EUXX trouwringen kunnen we steeds aanpassen aan jullie stijl.

  DUO.

  Dreaming of that special day…

  Het schitterende resultaat van artisanaal meesterschap gecombineerd met de modernste technieken op gebied van afwerking. Al deze ringen, zowel in geel, rood als wit goud zijn vervaardigd in 18 karaats goud. Ook de briljanten die gebruikt worden zijn van de beste kwaliteit en met de grootste zorg geselecteerd. 

   DORA.

   De mooiste keuze voor een liefdesleven lang!

   Dora is één van de meest gerenommeerde merken in trouw- en relatieringen. Deze collectie trouwringen is vernieuwend en biedt een ruime keuze aan modellen. Achter Dora staat een team van ontwerpers dat voor elke trend perfect de balans vindt tussen modern design en een zekere tijdloosheid.

    Traditions.

    Een collectie met eindeloze keuzemogelijkheden.

    Traditions houdt vast aan de traditionele waarden en pure vormgeving. 

    Kies uit 6 klassieke vormen van strak tot rond en zoek de ring uit die je het beste aanpast. Vervolgens heb je de keuze uit materiaal en de kleur waaruit je ring gemaakt wordt. Goud ( 18K-14K ) in geel, wit, champagne ( naturel wit ), of rood goud. Platina in zilverwit en palladium in lichtgrijs.

     Wil je graag ongestoord komen kiezen? Dit kan enkel op donderdag mits afspraak!

     Juwelier Buntinx

     Ophovenstraat 22
     3670 Oudsbergen (Gruitrode)
     BE 0705.791.893

     Contactgegevens